Grup Lavamani Pure Style KLUDI
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup Lavamani Pure Style KLUDI

Available:Në gjëndje
10,700 Lek
Image
Secure

Grup Lavamani Pure Style KLUDI

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Familja:

Pure Style

Kodi:

37533056

Materiali/Ngjyra:

Krom

Perfshihet pileta:

Po

Perfshihen tubat fleksibel:

Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Lartesia mbi aerator:

65 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjeresia (ne cm):

11 cm

Lartesia (ne cm):

12.5 cm

Diametri (ne cm):

4.6 cm

Grup Lavamani Pure Style KLUDI

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Familja:

Pure Style

Kodi:

37533056

Materiali/Ngjyra:

Krom

Perfshihet pileta:

Po

Perfshihen tubat fleksibel:

Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Lartesia mbi aerator:

65 mm

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjeresia (ne cm):

11 cm

Lartesia (ne cm):

12.5 cm

Diametri (ne cm):

4.6 cm