Grup Lavaman mural Vitra Origin

26,000 Lek
Sale
 Grup Lavaman mural Vitra Origin Grup Lavaman mural Vitra Origin Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  Grup lavamani Vitra Win-S E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Informacione teknike Marka: VITRA Origjina: Turqi...

Instock

Përshkrimi

 Grup Lavaman mural Vitra Origin

  • Grup Lavaman mural Vitra Origin
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • Grup lavamani Vitra Win-S E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka:

VITRA

Origjina:

Turqi

Familja:

ORIGIN

Kodi:

VI-A4258234

Perfshihet pileta:

Po

Perfshihen tubat fleksibël:

Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Materiali:

Krom , Qeramike

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

10 vjet


Përmasat

Diametri (në mm):

150mm

Artikuj të lidhur