Grup Dushi Vaske Koll GRB
Grup Dushi Vaske Koll GRB

Grup Dushi Vaske Koll GRB

51,700 Lek
79,900 Lek
Grup Dushi Vaske Koll GRB Karakteristikë e shtuar: Raft me rezistencë të lartë me sipërfaqe të ngurtë dhe mbajtës dushi i integruar, kemi gjithashtu izolim me ujë të nxehtë. Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave. Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim....

Instock

Përshkrimi

Grup Dushi Vaske Koll GRB

  • Karakteristikë e shtuar: Raft me rezistencë të lartë me sipërfaqe të ngurtë dhe mbajtës dushi i integruar, kemi gjithashtu izolim me ujë të nxehtë.
  • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave.
  • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim.
  • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor.
  • Niveli i sigurisë C2, maksimumi 50°C.
  • Dush dore Dream 1F dhe zorrë dushi Silver 170 cm.


Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

SPANJE

Kodi:

GRBKBK-60220600

Materiali i jashtem:

Metal i kromuar

Lloji:

Termostatik

Perfshihet koke dushi:

Po

Instalimi:

Ne mur 

Gjatesia e tubit fleksibel:

17 cm

Buton sigurie (50'):

PO

Termostat:

PO

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Rregullues lartesise:

PO

Garancia:

5 Vjet

 

Përmasat

Gjatesia (ne cm):

310 cm

Gjeresia (ne cm):

100 cm

Lartesia (ne cm):

67 cm

Artikuj të lidhur