Grup dushi incaso Bozz Kludi
Grup dushi incaso Bozz Kludi

Grup dushi incaso Bozz Kludi

11,700 Lek
Sale
Grup dushi incaso Bozz Kludi KL-388600576 Grup dushi me deviat incaso e familjes Bozz nga marka Kludi. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë...

Instock

Përshkrimi

Grup dushi incaso Bozz Kludi KL-388600576

  • Grup dushi me deviat incaso e familjes Bozz nga marka Kludi.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Seria:

Bozz

Kodi:

KL-388600576

Montimi:

Incaso

Gjatesia e tubit fleksibel:

 -

Numri i funksioneve te dushit:

 -

Perfshihet tubi i dushit:

 -

Kontroll i temperatures:

Po

Deviator:

Po

Garancia:

5 vjet

 

Permasat

Thellesia (ne cm):

8.5 cm

Diametri ( ne cm):

17 cm

Artikuj të lidhur