Ndriçues i jashtëm Eglo 98715 Cascinetta
Ndriçues i jashtëm Eglo 98715 Cascinetta
Ndriçues i jashtëm Eglo 98715 Cascinetta

Ndriçues i jashtëm Eglo 98715 Cascinetta

6,900 Lek
14,500 Lek
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 98715 pjesë e koleksionit Cascinetta.Një ndriçues statik i krijuar për të dekoruar ambientet e jashtme. Krijoni një ambient të ngrohtë në hapsirat e jashtme me këtë ndriçues mjaftë të veçantë. Forma e tij moderne dhe unike drejtkëndore, i jep këtij ndriçuesi aftësinë për të tërhequr vëmendje. Ndriçoni oborrin apo...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 98715 pjesë e koleksionit Cascinetta.
Një ndriçues statik i krijuar për të dekoruar ambientet e jashtme.
Krijoni një ambient të ngrohtë në hapsirat e jashtme me këtë ndriçues mjaftë të veçantë.
Forma e tij moderne dhe unike drejtkëndore, i jep këtij ndriçuesi aftësinë për të tërhequr vëmendje. Ndriçoni oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (në mm) 795
Gjerësia (në mm) 150
Gjatësia (në mm) 150

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP54
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W

Artikuj të lidhur