Ndriçues i varur Eglo 39713 Nucetto
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39713 Nucetto

Available:Në gjëndje
62,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39713 Nucetto. Eglo sjell gjithmonë të renë për ju. Një ndriçues mjaft i bukur dhe modern i krijuar posaçërisht për ju. I bërë për të dekoruar çdo ambient ju dëshironi, qoftë ai sallon, kuzhinë apo dhe zyrë. Me material mjaftë cilësor çeliku i ofruar në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 200
Gjatësia (në mm) 1170
Gjatësia e kanopit (në mm) 1130
Gjerësia e kanopit (në mm) 160
Lartësia e kanopit (në mm) 30

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 10X4,5W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39713 Nucetto. Eglo sjell gjithmonë të renë për ju. Një ndriçues mjaft i bukur dhe modern i krijuar posaçërisht për ju. I bërë për të dekoruar çdo ambient ju dëshironi, qoftë ai sallon, kuzhinë apo dhe zyrë. Me material mjaftë cilësor çeliku i ofruar në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 200
Gjatësia (në mm) 1170
Gjatësia e kanopit (në mm) 1130
Gjerësia e kanopit (në mm) 160
Lartësia e kanopit (në mm) 30

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 10X4,5W