Bide Vitra Metropol Tokesore

21,000 Lek
Sale
Bide Vitra Metropol Tokesore Bide e linjës Metropol katrore nga Vitra i përshtaten stileve të ndryshme të arredimit të banjove, nga ato më klasiket deri tek ato më moderne , në fakt me linjën e saj të sheshuar me butësi garanton një stil të thjeshtë, harmonik dhe elegant. Ngjyra e bardhë e porcelanit e...

Instock

Përshkrimi

Bide Vitra Metropol Tokesore

  • Bide e linjës Metropol katrore nga Vitra i përshtaten stileve të ndryshme të arredimit të banjove, nga ato më klasiket deri tek ato më moderne , në fakt me linjën e saj të sheshuar me butësi garanton një stil të thjeshtë, harmonik dhe elegant.
  • Ngjyra e bardhë e porcelanit e Bide Vitra Metropol Tokesore kombinohet lehtësisht me çdo dekor.
  • Dizenjuar në linja perfekte, kjo bide ofron raportin ideal përmasë-formë që përmbush nevojat tuaja. 
  • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-5659B003-0288

Familja:

Metropol

Forma:

Katrore

Materiali:

Qeramike me VitrAhigiene

Ngjyra:

E bardhë 

Vendosja:

Tokesore

Perfshihet rubineti:

Jo 

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat

Gjatësia (në cm):

40 cm

Gjerësia (në cm):

36 cm

Lartësia (në cm):

54 cm

 

Artikuj të lidhur