Buton Kasete Vitra Tom Dixon

12,000 Lek
Sale
 Buton Kasete Vitra Tom Dixon Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Informacione Teknike Marka: Vitra  Origjina: TOM DIXON Kodi: VI-740-2180 Montimi: Ne mur, standart  Ngjyra: E...

Instock

Përshkrimi

 Buton Kasete Vitra Tom Dixon

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione Teknike

Marka:

Vitra 

Origjina:

TOM DIXON

Kodi:

VI-740-2180

Montimi:

Ne mur, standart 

Ngjyra:

E bardhë me shkëlqim

Garancia

5 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (në mm):

28

Thellësia (në mm):

46

Artikuj të lidhur