Buton Kasete Vitra Matt Black
Buton Kasete Vitra Matt Black

Buton Kasete Vitra Matt Black

6,600 Lek
Sale
 Buton Kasete Vitra Matt Black Një seri funksionale pa pretendime që kombinohet dhe integrohet në mënyrë perfekte në çdo hapësirë. Me material plastik të një cilësie të lartë. Butoni i aktivizimit mekanik ka shpëlarje të dyfishtë. Instalim dhe mirëmbajtje të lehtë. Informacione Teknike Marka: Vitra Origjina: Turqi Kodi: VI-740-0511 Montimi:...

Instock

Përshkrimi

 Buton Kasete Vitra Matt Black

  • Një seri funksionale pa pretendime që kombinohet dhe integrohet në mënyrë perfekte në çdo hapësirë.
  • Me material plastik të një cilësie të lartë.
  • Butoni i aktivizimit mekanik ka shpëlarje të dyfishtë.
  • Instalim dhe mirëmbajtje të lehtë.

Informacione Teknike

Marka:

Vitra

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-740-0511

Montimi:

Ne mur 

Shpërlarje e dyfishtë:

PO

Loji i aktivizimit:

Mekanikisht

Garancia

5 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (në cm):

24.4 cm

Gjatësia (në cm):

17.2 cm

Artikuj të lidhur