Bolier Ferroli Titano Twin 80L
Bolier Ferroli Titano Twin 80L
Bolier Ferroli Titano Twin 80L

Bolier Ferroli Titano Twin 80L

45,200 Lek
Sale
Bolier Ferroli Titano Twin 80L Disa nga karakteritikat dhe pikat më të forta të bolierit Ferroli Titano Twin: Shpërndarja e ujit në dy rezervuar për të përmirësuar efikasitetin dhe komoditetin Ndërtimi ultra i hollë për të zvogëluar dimensionet e përgjithshme dhe për të lehtësuar instalimin edhe në hapësira të vogla Projektuar për instalim horizontal ose vertikal Rezistenca...

Instock

Përshkrimi

Bolier Ferroli Titano Twin 80L

Disa nga karakteritikat dhe pikat më të forta të bolierit Ferroli Titano Twin:

 • Shpërndarja e ujit në dy rezervuar për të përmirësuar efikasitetin dhe komoditetin
 • Ndërtimi ultra i hollë për të zvogëluar dimensionet e përgjithshme dhe për të lehtësuar instalimin edhe në hapësira të vogla
 • Projektuar për instalim horizontal ose vertikal
 • Rezistenca elektrike dhe rezervuari i brendshëm BLUE FOREVER, ultra-performues dhe i karakterizuar nga një trajtim i veçantë sipërfaqësor që zvogëlon pothuaj plotësisht mbështjelljet për funksionim afatgjatë dhe efikas.
 • Kontroll elektronik SMART në gjendje të zgjedhë konsumin sipas nevojave të përdoruesit.
 • E pajisur me modulin Wi-Fi, mund të menaxhohet nga distanca me Aplikacionin "Egea Smart"
 • Paneli dixhital i kontrollit i lexueshëm dhe kontrolle të thjeshta 
 • Anodë e dyfishtë magnezi (një për rezervuarin)
 • Valvula e sigurisë (8 bar) e furnizuar si masë standarde

 

"Blue Forever" mbrojtja gëlqerore

 • Mbrojtja maksimale kundër shkallës së gëlqeres. Veshja speciale Blue Forever  garanton veti të shkëlqyera kundër gëlqeres dhe parandalon depozitimin e saj
 • Funksionim optimal për të gjithë ciklin e jetës. Trajtimi anti-gëlqere në përbërësit e brendshëm garanton një jetëgjatësi më të madhe të bolierit
 • Transmetimi i drejtpërdrejtë i nxehtësisë në ujë. Mungesa e gëlqeres lejon kontakt të drejtpërdrejtë me ujin, duke siguruar transferim të përsosur të nxehtësisë dhe rritje të efikasitetit dhe komoditetit.
 • Kohëzgjatja maksimale. Fakti që rezistenca, pa prani të gëlqeres, nuk mbi-nxehet garanton qëndrueshmërinë maksimale
 • Anoda e ndarë nga rezistenca. Anoda e ndarë nga rezistenca mbrohet nga depozitat e shkallës së gëlqeres, duke zgjatur funksionalitetin më të mirë referuar kohës.

 

Informacione teknike

Marka

 FERROLI

Origjina

 ITALI

Kodi

FE-GRZ56JKA

Instalimi

H/V

Klasi energjise

 A

Fuqia

 1800 Watt

Tensioni

 220 V

Vellimi brendshem

 80L

Termostat mekanik

 Po

Mbrojtje nga mbinxehja

 Po

Kontroll i temperatures

 Po

Presioni

 8bar

Rezistenca

Zhytje termike kundër gëlqeres

Anoda

Mangezi

Izolimi

 

Opsione shtese

 -

Garancia

 3 vjet

 

Permasat

Pesha 

34.5 kg

Lartesia

24.8 cm

Diametri 

119.4 cm

  Artikuj të lidhur