Bolier 80L horizontal Titano Ferroli
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-10%
Bolier 80L horizontal Titano Ferroli

Bolier 80L horizontal Titano Ferroli

Available:Out of Stock
16,100 Lek 18,000 Lek
Secure
Bolier 80L vertikal Titano Ferroli
 • Bolier për vendosje horizontal, modeli Titano, nga Ferroli.
 • Rregullimi i jashtëm, manual i temperaturës.
 • Elementi "Blue Forever" për një perfromancë të lartë, e cila bën një trajtim të veçantë sipërfaqësor dhe pothuajse të gjitha depozitimet që mund të mblidhen në bolier.
 • Anodë magnezi me përqendrim të lartë për të mbrojtur rezervuarin.
 • Treguesi i nivelit të temperaturës.
 • Treguesi i dritës së ndezjes/fikjes.
 • Valvula për lehtësimin e presionit është vendosur në 8 bar. 

Informacione teknike

Marka

 FERROLI

Origjina

 ITALI

Kodi

 FE-E312022A

Instalimi

 Horizontal

Klasi energjise

 C

Fuqia

 4000 Watt

Tensioni

 230 V

Vellimi brendshem

 80L

Termostat mekanik

 Po

Mbrojtje nga mbinxehja

 Po

Kontroll i temperatures

 Po

Presioni

 8bar

Opsione shtese

 -

Garancia

 3 vjet

 

Permasat

Pesha 

28.5 kg

Lartesia

75 cm

Diametri 

44 cm

 

Bolier 80L vertikal Titano Ferroli
 • Bolier për vendosje horizontal, modeli Titano, nga Ferroli.
 • Rregullimi i jashtëm, manual i temperaturës.
 • Elementi "Blue Forever" për një perfromancë të lartë, e cila bën një trajtim të veçantë sipërfaqësor dhe pothuajse të gjitha depozitimet që mund të mblidhen në bolier.
 • Anodë magnezi me përqendrim të lartë për të mbrojtur rezervuarin.
 • Treguesi i nivelit të temperaturës.
 • Treguesi i dritës së ndezjes/fikjes.
 • Valvula për lehtësimin e presionit është vendosur në 8 bar. 

Informacione teknike

Marka

 FERROLI

Origjina

 ITALI

Kodi

 FE-E312022A

Instalimi

 Horizontal

Klasi energjise

 C

Fuqia

 4000 Watt

Tensioni

 230 V

Vellimi brendshem

 80L

Termostat mekanik

 Po

Mbrojtje nga mbinxehja

 Po

Kontroll i temperatures

 Po

Presioni

 8bar

Opsione shtese

 -

Garancia

 3 vjet

 

Permasat

Pesha 

28.5 kg

Lartesia

75 cm

Diametri 

44 cm