Bide Rrethore Ne Toke Vitra Integra
Bide Rrethore Ne Toke Vitra Integra

Bide Rrethore Ne Toke Vitra Integra

16,000 Lek
Sale
Bide Rrethore Ne Toke Vitra Integra Gama jonë e bide-ve VitrA është është një produkt i prodhuar sipas standarteve italiane.  Kombinimi perfekt i dizajnit të bukur, përfshin shumë opsione të ndryshme duke filluar nga stilet klasike deri te dizajnet inovative. Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor....

Instock

Përshkrimi

Bide Rrethore Ne Toke Vitra Integra

  • Gama jonë e bide-ve VitrA është është një produkt i prodhuar sipas standarteve italiane. 
  • Kombinimi perfekt i dizajnit të bukur, përfshin shumë opsione të ndryshme duke filluar nga stilet klasike deri te dizajnet inovative.
  • Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor.
  • Dizenjuar në linja perfekte, kjo bide ofron raportin ideal përmasë-formë që përmbush nevojat tuaja. 
  • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka

Vitra

Origjina

Turqi

Kodi

VI-7039B003-0288 

Forma

Rrethore

Materiali

Garancia

10 vjet

 

Përmasat

Gjatesia 

40 cm

Gjeresia

35.5 cm

Artikuj të lidhur