Bide ne toke Rrethore Mia Vitra
Bide ne toke Rrethore Mia Vitra

Bide ne toke Rrethore Mia Vitra

11,400 Lek
Sale
Bide ne toke Rrethore Mia Vitra  Gama jonë e bide-ve VitrA MIA është është një produkt i prodhuar sipas standarteve italiane.  Kombinimi perfekt i dizajnit të bukur, përfshin shumë opsione të ndryshme duke filluar nga stilet klasike deri te dizajnet inovative. Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo...

Instock

Përshkrimi

Bide ne toke Rrethore Mia Vitra 


  • Gama jonë e bide-ve VitrA MIA është është një produkt i prodhuar sipas standarteve italiane. 
  • Kombinimi perfekt i dizajnit të bukur, përfshin shumë opsione të ndryshme duke filluar nga stilet klasike deri te dizajnet inovative.
  • Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor.
  • Dizenjuar në linja perfekte, kjo bide ofron raportin ideal përmasë-formë që përmbush nevojat tuaja. 
  • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka

VitrA

Origjina

Turqi

Kodi

VI-7518B003-0288 

Forma

Rrethore

Materiali

Qeramike

Ngjyra

E bardhë me shkelqim

Vendosja

Ne mur

Perfshihet rubineti

Jo 

Garancia

10 vjet

 

Përmasat

Gjatesia 

35 cm

Gjeresia

25.5 cm

Lartesia

40 cm

Artikuj të lidhur