Bide Idevit Alfa Incaso
Bide Idevit Alfa Incaso
Bide Idevit Alfa Incaso

Bide Idevit Alfa Incaso

12,000 Lek
Sale
Bide Idevit Alfa Incaso Nëse jeni duke kërkuar për një model bideje elegante , Idevit Alfa është një zgjedhje e mirë. Me veshjen antibakteriale dhe materialin prej qeramike ofron një shtresë shtesë mbrojtëse si nga jashtë ashtu edhe nga brenda për të parandaluar bakteret. Versioni Rimless ofron rehati maksimale për sa...

Instock

Përshkrimi

Bide Idevit Alfa Incaso

  • Nëse jeni duke kërkuar për një model bideje elegante , Idevit Alfa është një zgjedhje e mirë.
  • Me veshjen antibakteriale dhe materialin prej qeramike ofron një shtresë shtesë mbrojtëse si nga jashtë ashtu edhe nga brenda për të parandaluar bakteret.
  • Versioni Rimless ofron rehati maksimale për sa i përket higjienës dhe pastrimit.

Informacione teknike

Marka

Idevit

Origjina

Turqi

Seria

Alfa

Kodi 

IDA-BDSW-3106-2605 

Materiali i bidese

Qeramikë

Vendosja

Incaso

Perfshihet rubineti

Jo

Ngjyra

E bardhë

Garancia

5 vjet

 

Permasa

Gjerësia

36.5 cm  

Thellësia

52 cm 

Artikuj të lidhur