Ndriçues i varur Eglo 39092 Basilano
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39092 Basilano

Available:Në gjëndje
43,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39092 i koleksionit Basilano.  Mjaft unik dhe në stil klasik është ideal për tu vendosur në sallonet e shtëpive zyrave të ndryshme apo dhe sallave te mbledhjeve duke i dhënë kështu gjallëri dhe një pamje të bukur ambientit në të cilin është vendosur.
Me material çeliku në ngjyrë kromi.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1300
Diametri (në mm) 720

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 6X40W

 

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39092 i koleksionit Basilano.  Mjaft unik dhe në stil klasik është ideal për tu vendosur në sallonet e shtëpive zyrave të ndryshme apo dhe sallave te mbledhjeve duke i dhënë kështu gjallëri dhe një pamje të bukur ambientit në të cilin është vendosur.
Me material çeliku në ngjyrë kromi.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1300
Diametri (në mm) 720

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 6X40W