Wc Equal Vitra Sospeso
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Wc Equal Vitra Sospeso

Available:Në gjëndje
25,000 Lek
Image
Secure

Wc Equal Vitra Sospeso

 • Tualeti i varur në mur Equal Sospeso është i pajisur me një sistem pa buzë, që garanton higjienë më të madhe se një sistem wc i tipit tradicional. 
 • Vëllimi i shkarkimit: 3 litra me butonin e vogël të shkarkimit, 6 litra me butonin e madh të shkarkimit
 • Sipërfaqe antibakteriale, e cila redukton rritjen e baktereve me më shumë se 99.9% (VitrAhygiene)
 • Wc Equal Vitra Sospeso eshte pa buzë, prandaj nuk ka zona të fshehura për depozitime dhe ndotje
 • Rrjedhje inovative e ujit për rezultat të përsosur shpëlarjeje (VitrAflush 2.0)
 • veçanërisht i lehtë për t'u pastruar për shkak të sipërfaqes qeramike kundër papastërtive (VitrAclean)
 • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-7245B403-0075

Forma:

Katrore

Materiali i WC:

Qeramike me VitrAclean dhe VitrAhygiene

Materiali i kapakut:

-

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Sospeso

Soft-Close:

-

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat e WC

Gjatësia (në cm):

54 cm

Gjerësia (në cm):

39.5 cm

Lartësia (në cm):

40 cm

Wc Equal Vitra Sospeso

 • Tualeti i varur në mur Equal Sospeso është i pajisur me një sistem pa buzë, që garanton higjienë më të madhe se një sistem wc i tipit tradicional. 
 • Vëllimi i shkarkimit: 3 litra me butonin e vogël të shkarkimit, 6 litra me butonin e madh të shkarkimit
 • Sipërfaqe antibakteriale, e cila redukton rritjen e baktereve me më shumë se 99.9% (VitrAhygiene)
 • Wc Equal Vitra Sospeso eshte pa buzë, prandaj nuk ka zona të fshehura për depozitime dhe ndotje
 • Rrjedhje inovative e ujit për rezultat të përsosur shpëlarjeje (VitrAflush 2.0)
 • veçanërisht i lehtë për t'u pastruar për shkak të sipërfaqes qeramike kundër papastërtive (VitrAclean)
 • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-7245B403-0075

Forma:

Katrore

Materiali i WC:

Qeramike me VitrAclean dhe VitrAhygiene

Materiali i kapakut:

-

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Sospeso

Soft-Close:

-

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat e WC

Gjatësia (në cm):

54 cm

Gjerësia (në cm):

39.5 cm

Lartësia (në cm):

40 cm