Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood
Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood
Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood
Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood
Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood
Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood

Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood

2,500 Lek
5,800 Lek
Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood përmban një kornizë natyrale prej druri pishe me një abazhur metalik të zi rrotullues .  Ndricuesi mural i montuar në mur ka një montim metalik të zi, i cili plotëson përzierjen e drurit dhe metalit të dritës.  Produkti përshtatet pa problem me...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood

  • Ndriçues mural Eglo 43046 Hornwood përmban një kornizë natyrale prej druri pishe me një abazhur metalik të zi rrotullues . 
  • Ndricuesi mural i montuar në mur ka një montim metalik të zi, i cili plotëson përzierjen e drurit dhe metalit të dritës. 
  • Produkti përshtatet pa problem me stilet moderne të dizajnit të brendshëm dhe mund të përdoret si një dritë tavani. 
  • Koka rrotulluese ju lejon të rregulloni dritën për të theksuar zona të veçanta të dhomës, qoftë në dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit, korridorin apo dhomën e ngrënies. 
  • Produkti kërkon 1 x E27 llambë, e cila nuk përfshihet .

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

43046

Familja:

Hornwood

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit (Watt):

28 W

Materiali:

Celiku

Ngjyra:

zezë/dru

Numri i llambave:

1

Lloji i llampes:

E27

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes;

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

-

Diametri (në mm):

170

Artikuj të lidhur