Koha për të kursyer!

Imagjino për një moment...

Dikë që të sjell çdo ditë në shtëpi 190 litra ujë ose 38 bidona uji 5 litërsh.
Për të pirë, gatuar dhe larë fruta/perime.  

Sa kushton? 

39 lekë në ditë!!!

Çfarë do të thotë 190 litra ujë në ditë nëse do i barazonim me blerjet tona?

Ecosoft, kujdeset për ty!

Përse uji i filtruar është më i miri?

i shëndetshëm 
garanton përmbajtje të qëndrueshme të mineraleve në ujin e pastruar  55–65 mg/L
i pastër
pastron të gjitha papastërtitë që ndodhen në ujin e rrjetit si rërën, ndryshkun, aromat, klorin dhe bakteret
i leverdisshëm
filtron mbi 190 litra ujë në ditë për të pirë, gatuar, larë fruta dhe perime me kosto 2.1 Lekë për 10 Litra 
i freskët 
filtrohet si në kushtet natyrore të depërtimit të ujit nëpër shkëmbinjtë malorë. Shije e freskët, e butë dhe natyrale e ujit

i sigurt 

të gjitha produktet Ecosoft kanë miratimet e nevojshme për përdorim shtëpiak të certifikuar

Çfarë përfshihet në Abonim?

 • Sistemi i filtrimit me 6 faza trajtimi
 • Transporti dhe instalimi 

 • Filtrat zëvendësues për të gjithë vitin 

 • Kujdes i Klientit  24/7

 • 30 Ditë Provë 

 • Abonenti nuk ka asnjë kosto tjetër shtesë!

Abonimi është 12 mujor. Pagesa mund të bëhet vjetore ose mujore.

 Zgjidhe ti!


PËRSE Ecosoft?

 • 12,000+

  Familje të Abonuara kursejnë me Ecosoft  

 • 900+

  Hotele trajtojnë ujin me sistemet Ecosoft 

 • 250+

  Industri prodhimi, i kanë besuar Ecosoft  

 • 500+

  Bare dhe Restorante gatuajnë me Ecosoft  


ECOSOFT, ka  5 vite në tregun shqiptar dhe 31 vite  eksperiencë ndërkombëtare e shtrirë në 65 shtete.


Uji është përbërja (lënda) më e rëndësishme në jetën tonë të përditshme. Ka impakt në shëndetin tonë, ekonominë tonë, në ambientin ku ne jetojmë bashkë me fëmijët e prindërit tanë. Ecosoft kujdeset çdo ditë që çdo familje të ketë mundësinë për të pasur ujë të pastër dhe të freskët për të pirë,  gatuar, larë fruta dhe perime, direkt në rubinetin e kuzhinës pa bidona lartë e poshtë; për të gjitha shtresat ekonomike pa dallim. Sepse ne besojmë tek fuqia e ujit dhe kujdesemi çdo ditë për ta ruajtur dhe përmirësuar ashtu siç vjen nga natyra.


Duke ofruar sistemet më profesionale, ndërkombëtarisht të certifikuara në të 5-ta kontinentet. Skuadra më e kualifikuar me më shumë eksperiencë në Shqipëri dhe të certifikuar për trajtimin e ujit: teknikë, inxhinierë, menaxherë, kujdesi i klientit. Të apasionuar në atë çfarë bëjnë, kujdesen çdo ditë për të ofruar zgjidhjet më novatore, të sigurta dhe të shëndetshme në trajtimin e ujit.


Ujë i pastër, i freskët , i kontrolluar dhe i shëndetshëm siç e ka bërë natyra. Të kursen çdo ditë paratë dhe mundin, duke mbrojtur edhe mjedisin nga mbetjet plastike. Zgjidhjet më optimale për të gjitha Familjet, bizneset e Hotelerisë, Restoranteve, Kafeneve. 

Sistemet më efikase, te cetifikuara për trajtimin e ujit në çdo industri prodhimi, nga ai fermaceutik tek prodhimet organike; të mbështetura të gjitha këto nga një skuadër e kualifikuar prej +40 anëtarësh. 

 .

Ecosoft, kujdeset për ty!

Emër Mbiemër:

Numër telefoni :

Email:

Mesazhi juaj: