Zorre Dushi 1.7m Silver GRB

1,600 Lek
3,200 Lek
Zorre Dushi 1.7m Silver GRB Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.  Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion...

Instock

Përshkrimi

Zorre Dushi 1.7m Silver GRB

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. 
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkuruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Kodi:

GRBZD-050033

Materiali:

PVC

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjatesia (ne cm):

170 cm

Diametri (ne cm):

1.5 cm

Artikuj të lidhur