Trajtues ajri , lageshtues Ovi Evaporative
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Trajtues ajri , lageshtues Ovi Evaporative

Available:Në gjëndje
15,000 Lek
Image
Secure

Trajtues ajri , lageshtues Ovi Evaporative  DXHU01

 • Me ardhjen e vjeshtës dhe më pas të dimrit klima e frohtë sjell nevojën për të ngrohtën, dhe ngrohja në shtëpi është primare.
 • Por me ngrohjen e ambientit ndodh dhe tharja e ajrit në shtëpi, e cila ndikon negativisht për organizmin dhe shëndetin tuaj.
 • Mund të ndikojë edhe në aftësinë tuaj për t’u përqendruar, do ndiheni më të lodhur dhe pa fuqi. Teoren ofron një zgjidhje me "Ovi".
 • Ky avullues i ujit të ftohtë siguron lagështinë e duhur në një mënyrë natyrale. Në këtë mënyrë do t’i kaloni ditët e dimrit pa ndjerë të ftohtin e acartë dhe në anën tjetër do të fitoni atë sasi lagështie të nevojshme për trupin tuaj.


Markë

Duux

Funksioni

Lagështues

Numri i produktit

DXHU01

Ngjyrë

E bardhe

Telekomandë

JO

Operacioni

Rreshqitje

Ekrani

JO

Miqësore për fëmijët

PO

Timer

JO

Fikja automatike

PO

Modaliteti i natës

JO

Rrota

JO

Doreza

JO

Ndezja e çelësit të çaktivizimit

PO

Smart

JO

Ndriçimi

PO

Mirembajtja

Filtri ndërrohet pas 6 muajsh (4800 orë), Pastrim me leckë të lagur

Të përfshira

manual

Hapësirë ​​efektive

30 m²

Konsumi

14 - 20 W

Lloji i furnizimit me energji elektrike      

220 - 240 volt

Niveli i zërit

00

 

Specifikimet e lagështuesit

Koha e funksionimit

10 orë

Teknika

 Avullues i ujit të ftohtë

Prodhimi maksimal

200 ml

Koha maksimale e funksionimit

15u

Filtro

PO

Jonizator

-

I përshtatshëm për aromaterapi

PO

Përmbajtja depozita e ujit

2 litra

Rezervuari i lëvizshëm i ujit

JO

Treguesi i nivelit të ujit

JO

Filtri hepa

JO

Shpërndarja e parfumeve

PO

Garancia

 24 muaj


Permasat

Gjerësia  30.70 cm
Thellësia 25.80 cm
Lartësia  33.80 cm


Trajtues ajri , lageshtues Ovi Evaporative  DXHU01

 • Me ardhjen e vjeshtës dhe më pas të dimrit klima e frohtë sjell nevojën për të ngrohtën, dhe ngrohja në shtëpi është primare.
 • Por me ngrohjen e ambientit ndodh dhe tharja e ajrit në shtëpi, e cila ndikon negativisht për organizmin dhe shëndetin tuaj.
 • Mund të ndikojë edhe në aftësinë tuaj për t’u përqendruar, do ndiheni më të lodhur dhe pa fuqi. Teoren ofron një zgjidhje me "Ovi".
 • Ky avullues i ujit të ftohtë siguron lagështinë e duhur në një mënyrë natyrale. Në këtë mënyrë do t’i kaloni ditët e dimrit pa ndjerë të ftohtin e acartë dhe në anën tjetër do të fitoni atë sasi lagështie të nevojshme për trupin tuaj.


Markë

Duux

Funksioni

Lagështues

Numri i produktit

DXHU01

Ngjyrë

E bardhe

Telekomandë

JO

Operacioni

Rreshqitje

Ekrani

JO

Miqësore për fëmijët

PO

Timer

JO

Fikja automatike

PO

Modaliteti i natës

JO

Rrota

JO

Doreza

JO

Ndezja e çelësit të çaktivizimit

PO

Smart

JO

Ndriçimi

PO

Mirembajtja

Filtri ndërrohet pas 6 muajsh (4800 orë), Pastrim me leckë të lagur

Të përfshira

manual

Hapësirë ​​efektive

30 m²

Konsumi

14 - 20 W

Lloji i furnizimit me energji elektrike      

220 - 240 volt

Niveli i zërit

00

 

Specifikimet e lagështuesit

Koha e funksionimit

10 orë

Teknika

 Avullues i ujit të ftohtë

Prodhimi maksimal

200 ml

Koha maksimale e funksionimit

15u

Filtro

PO

Jonizator

-

I përshtatshëm për aromaterapi

PO

Përmbajtja depozita e ujit

2 litra

Rezervuari i lëvizshëm i ujit

JO

Treguesi i nivelit të ujit

JO

Filtri hepa

JO

Shpërndarja e parfumeve

PO

Garancia

 24 muaj


Permasat

Gjerësia  30.70 cm
Thellësia 25.80 cm
Lartësia  33.80 cm