Stuko Riparues me baze metalike LOCTITE EA 3478 A/B, 453g
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Stuko Riparues me baze metalike LOCTITE EA 3478 A/B, 453g

Available:Në gjëndje
9,950 Lek
Image
Secure
LOCTITE
EA 3478
• Rindërton vrimat e
çelësave dhe kanaleve.
Përdoret për
rindërtimin e guzhinetave,
lidhjeve me
fasheta, elementëve
tensionues, rrotave
të ingranazheve dhe
vendeve të guzinetave.
Stuko me bazë
ferrosilikon me
rezistencë të shkëlqyer
ndaj kompresimit.
Ideal për ripërtëritjen
e sipërfaqeve që I
nënshtrohen shtypjes,
goditjes, impaktit dhe
mjediseve të ashpra
LOCTITE
EA 3478
• Rindërton vrimat e
çelësave dhe kanaleve.
Përdoret për
rindërtimin e guzhinetave,
lidhjeve me
fasheta, elementëve
tensionues, rrotave
të ingranazheve dhe
vendeve të guzinetave.
Stuko me bazë
ferrosilikon me
rezistencë të shkëlqyer
ndaj kompresimit.
Ideal për ripërtëritjen
e sipërfaqeve që I
nënshtrohen shtypjes,
goditjes, impaktit dhe
mjediseve të ashpra