Stuko Riparues LOCTITE EA 3463 me baze metalike
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Stuko Riparues LOCTITE EA 3463 me baze metalike

Available:Në gjëndje
1,500 Lek
Image
Secure

LOCTITE EA 3463, 12x50g

Izolim emergjent
I tubave dhe rezervuarëve
që rrjedhin.
• Lëmon saldimet.
• Riparim I çarjeve të
vogla të lidhjeve.
Polimerizon në 10
minuta. Shkop I
modelueshëm I mbushur
me çelik. Adezion I mirë
në sipërfaqe të lagura,
dhe polimerizon / kuron
në ujë. Rrezistencë
kimike ndaj korrozionit.
Lejon shpimin, mbushjen
dhe lyerjen.

LOCTITE EA 3463, 12x50g

Izolim emergjent
I tubave dhe rezervuarëve
që rrjedhin.
• Lëmon saldimet.
• Riparim I çarjeve të
vogla të lidhjeve.
Polimerizon në 10
minuta. Shkop I
modelueshëm I mbushur
me çelik. Adezion I mirë
në sipërfaqe të lagura,
dhe polimerizon / kuron
në ujë. Rrezistencë
kimike ndaj korrozionit.
Lejon shpimin, mbushjen
dhe lyerjen.