Ndriçues spot Eglo 99211 Fueva 5

1,250 Lek
Sale
Ndriçues spot Eglo. Modeli 99211 pjesë e koleksionit Fueva 5 Ndriçues  me një dizajn të thjeshtë modern shumë elegant. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Ndriçim LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë) Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të zezë.PërmasatDiametri (në mm) 86 Thellësia e instalimit (në mm) 26 Ndërprerja...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues spot Eglo. Modeli 99211 pjesë e koleksionit Fueva 5
Ndriçues  me një dizajn të thjeshtë modern shumë elegant. 
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Ndriçim LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë)
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Diametri (në mm) 86
Thellësia e instalimit (në mm) 26
Ndërprerja (në mm) 75

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2.7W

Artikuj të lidhur