Ndriçues spot Eglo 98241 Salabate
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 98241 Salabate

Available:Në gjëndje
1,720 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 98241 pjesë e koleksionit Salabate
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe i bukur.
Prej alumini në ngjyrë të bardhë

Përmasat
Diametri (në mm) 88
Thellësia e instalimit (në mm) 52
Ndërprerja (në mm) 68

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20, IP44
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Fuqia e ndriçimit 6W
Ndriçues spot Eglo. Modeli 98241 pjesë e koleksionit Salabate
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe i bukur.
Prej alumini në ngjyrë të bardhë

Përmasat
Diametri (në mm) 88
Thellësia e instalimit (në mm) 52
Ndërprerja (në mm) 68

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20, IP44
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Fuqia e ndriçimit 6W