Ndriçues spot Eglo 97079 Chango
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 97079 Chango

Available:Në gjëndje
4,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 97079 pjesë e koleksionit Chango.
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe funksional me lidhje të tre llambave në një çelës.
Ndriçimi LED 300K (i bardhë i ngrohtë)
Materiali alumin në ngjyrë të bardhë

Përmasat
Lartësia (në mm) 22
Diametri (në mm) 32
Thellësia e instalimit (në mm) 25
Ndërprerja (në mm) 15

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X1W
Ndriçues spot Eglo. Modeli 97079 pjesë e koleksionit Chango.
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe funksional me lidhje të tre llambave në një çelës.
Ndriçimi LED 300K (i bardhë i ngrohtë)
Materiali alumin në ngjyrë të bardhë

Përmasat
Lartësia (në mm) 22
Diametri (në mm) 32
Thellësia e instalimit (në mm) 25
Ndërprerja (në mm) 15

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 3X1W