Ndriçues spot Eglo 95812 Pineda
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 95812 Pineda

Available:Në gjëndje
2,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 95812 pjesë e koleksionit Pineda
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe i bukur me një dizajn modern.
Materiali plastikë në ngjyrë kromi 

Përmasat
Diametri (në mm) 78
Thellësia e instalimit (në mm) 35
Ndërprerja (në mm) 65

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X6W
Ndriçues spot Eglo. Modeli 95812 pjesë e koleksionit Pineda
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe i bukur me një dizajn modern.
Materiali plastikë në ngjyrë kromi 

Përmasat
Diametri (në mm) 78
Thellësia e instalimit (në mm) 35
Ndërprerja (në mm) 65

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X6W