Ndriçues spot Eglo 93242 Igoa
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 93242 Igoa

Available:Në gjëndje
2,400 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 93242 pjesë e koleksionit Igoa.
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe i bukur.
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë kromi.
Ndriçimi GU10-LED (i bardhë, i ngrohtë)

Përmasat
Gjerësia (në mm) 95
Gjatësia (në mm) 95
Thellësia e instalimit (në mm) 110
Ndërprerja (në mm) 76

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X5W
Ndriçues spot Eglo. Modeli 93242 pjesë e koleksionit Igoa.
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I thjeshtë dhe i bukur.
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë kromi.
Ndriçimi GU10-LED (i bardhë, i ngrohtë)

Përmasat
Gjerësia (në mm) 95
Gjatësia (në mm) 95
Thellësia e instalimit (në mm) 110
Ndërprerja (në mm) 76

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X5W