Sistem Filtrimi RO Robust Pro
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sistem Filtrimi RO Robust Pro

Available:Në gjëndje
248,000 Lek
Image
Secure

Sistem Filtrimi RO Robust Pro

Linja Ecosoft RObust e filtrave me osmozë të kundërt është mjaftueshëm ujë i pastër dhe i sigurt për të gjitha nevojat: nga gatimi dhe pirja tek uji i pijshëm i shijshëm për mysafirët dhe stafin.

Ne kemi kombinuar teknologji të cilësisë së lartë të trajtimit të ujit, dizajn modern dhe dimensione kompakte.

ECOSOFT ROBUST ËSHTË NJË ZGJIDHJE IDEALE PËR HORECA

USHQIMI DHE PIJET JANË EDHE MË TË SHIJSHME

 • sepse uji i pastruar nuk përmban klor, pesticide, metale të rënda, komponime organike, viruse dhe baktere
 • dhe me një produktivitet të tillë, ka ujë të mjaftueshëm për të gjithë

PAJISJET TUAJA NUK JANË NE RREZIK

 • nuk ka më shkallë, që do të thotë se pajisja do të funksionojë për një kohë shumë të gjatë
 • do të mund të përdorni gjithashtu 50% më pak kimikate shtëpiake dhe detergjentë për lavastovilje

ECOSOFT ROBUST PRO ËSHTË UJI I DUHUR PËR KAFENENË TUAJ!

 • Ecosoft RObust PRO është një ofertë unike për profesionistët e vërtetë dhe njohësit e kafesë. Filtri është zhvilluar duke marrë parasysh standardet botërore të “kafesë” dhe ju lejon të merrni ujë që zbulon në mënyrë të përsosur shijen unike të kafesë.

UJI I DUHUR

1-ZBULON SHIJEN

Me filtrin Ecosoft RObust PRO, do të jeni në gjendje të zbuloni shijen individuale të grurit tuaj falë mineralizimit optimal të ujit:

 • Kalcium - mbushni trupin me një pije
 • Magnezi - do të ndihmojë në nxjerrjen e acideve të frutave
 • Hidrokarburet - do të sigurojnë një ekuilibër të shijes dhe aromës

2-KRIJON DIZAJNIN TUAJ TË KAFESË

 • Ne do ta rregullojmë në mënyrë individuale ujin në kokërr tuaj në mënyrë që ju të krijoni filxhanin tuaj unik të kafesë.

3-KURSEN BUXHETIN TUAJ

 • Filtri RObust është një mënyrë ekonomike për të marrë ujë të pijshëm të pastruar me cilësi të lartë.

TIPARET KRYESORE

 • Ujë perfekt për kafe, ujë të pijshëm të shijshëm
 • Mbrojtja e pajisjeve, shije më e mirë e pijeve
 • Punon pa rezervuar magazinimi
 • Dizajn kompakt elegant

Sistem Filtrimi RO Robust Pro

Linja Ecosoft RObust e filtrave me osmozë të kundërt është mjaftueshëm ujë i pastër dhe i sigurt për të gjitha nevojat: nga gatimi dhe pirja tek uji i pijshëm i shijshëm për mysafirët dhe stafin.

Ne kemi kombinuar teknologji të cilësisë së lartë të trajtimit të ujit, dizajn modern dhe dimensione kompakte.

ECOSOFT ROBUST ËSHTË NJË ZGJIDHJE IDEALE PËR HORECA

USHQIMI DHE PIJET JANË EDHE MË TË SHIJSHME

 • sepse uji i pastruar nuk përmban klor, pesticide, metale të rënda, komponime organike, viruse dhe baktere
 • dhe me një produktivitet të tillë, ka ujë të mjaftueshëm për të gjithë

PAJISJET TUAJA NUK JANË NE RREZIK

 • nuk ka më shkallë, që do të thotë se pajisja do të funksionojë për një kohë shumë të gjatë
 • do të mund të përdorni gjithashtu 50% më pak kimikate shtëpiake dhe detergjentë për lavastovilje

ECOSOFT ROBUST PRO ËSHTË UJI I DUHUR PËR KAFENENË TUAJ!

 • Ecosoft RObust PRO është një ofertë unike për profesionistët e vërtetë dhe njohësit e kafesë. Filtri është zhvilluar duke marrë parasysh standardet botërore të “kafesë” dhe ju lejon të merrni ujë që zbulon në mënyrë të përsosur shijen unike të kafesë.

UJI I DUHUR

1-ZBULON SHIJEN

Me filtrin Ecosoft RObust PRO, do të jeni në gjendje të zbuloni shijen individuale të grurit tuaj falë mineralizimit optimal të ujit:

 • Kalcium - mbushni trupin me një pije
 • Magnezi - do të ndihmojë në nxjerrjen e acideve të frutave
 • Hidrokarburet - do të sigurojnë një ekuilibër të shijes dhe aromës

2-KRIJON DIZAJNIN TUAJ TË KAFESË

 • Ne do ta rregullojmë në mënyrë individuale ujin në kokërr tuaj në mënyrë që ju të krijoni filxhanin tuaj unik të kafesë.

3-KURSEN BUXHETIN TUAJ

 • Filtri RObust është një mënyrë ekonomike për të marrë ujë të pijshëm të pastruar me cilësi të lartë.

TIPARET KRYESORE

 • Ujë perfekt për kafe, ujë të pijshëm të shijshëm
 • Mbrojtja e pajisjeve, shije më e mirë e pijeve
 • Punon pa rezervuar magazinimi
 • Dizajn kompakt elegant