Sistem Filtrimi RO Robust 3000
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sistem Filtrimi RO Robust 3000

Available:Në gjëndje
396,000 Lek
Image
Secure

Sistem Filtrimi RO Robust 3000

Linja Ecosoft RObust e filtrave me osmozë të kundërt siguron mjaftueshëm ujë të pastër dhe të sigurt për të gjitha nevojat: nga gatimi edhe tek uji i pijshëm i shijshëm për mysafirët dhe stafin.

Ne kemi kombinuar teknologji të cilësisë së lartë të trajtimit të ujit, dizajn modern dhe dimensione kompakte.

ECOSOFT ROBUST ËSHTË NJË ZGJIDHJE IDEALE PËR HORECA

USHQIMI DHE PIJET JANË EDHE MË TË SHIJËSHME

 • sepse uji i pastruar nuk përmban klor, pesticide, metale të rënda, komponime organike, viruse dhe baktere.
 • dhe me një produktivitet të tillë, ka ujë të mjaftueshëm për të gjithë.

PAJISJET JUAJ NUK JANË NË RREZIK

 • nuk ka më shkallë, që do të thotë se pajisja do të funksionojë për një kohë shumë të gjatë
 • do të mund të përdorni gjithashtu 50% më pak kimikate shtëpiake dhe detergjentë për lavastovilje

3 FAZA KRYESORE TË PASTRIMIT:

 • filtrimi paraprak – siguron heqjen e të gjitha papastërtive mekanike, klorit aktiv, përbërjeve klor organike, si dhe substancave organike natyrore.
 • pastrimi i membranës (elementi i osmozës së kundërt Ecosoft) – heq deri në 99,8% të papastërtive të tretura, si dhe viruset dhe bakteret
 • për të rregulluar shijen dhe aromën, uji i pastruar i nënshtrohet pas-purifikimit me karbon të aktivizuar me karbon Chemviron

TIPARET KRYESORE

 • Ujë i pastër për një kafene, restorant, fabrikë birre
 • Mbrojtja e pajisjeve, shije e përmirësuar e pijeve dhe pjatave, akull transparent, pjata me shkëlqim
 • Punon pa rezervuar magazinimi
 • Tregues i zëvendësimit të filtrave
 • Dizajn kompakt

Sistem Filtrimi RO Robust 3000

Linja Ecosoft RObust e filtrave me osmozë të kundërt siguron mjaftueshëm ujë të pastër dhe të sigurt për të gjitha nevojat: nga gatimi edhe tek uji i pijshëm i shijshëm për mysafirët dhe stafin.

Ne kemi kombinuar teknologji të cilësisë së lartë të trajtimit të ujit, dizajn modern dhe dimensione kompakte.

ECOSOFT ROBUST ËSHTË NJË ZGJIDHJE IDEALE PËR HORECA

USHQIMI DHE PIJET JANË EDHE MË TË SHIJËSHME

 • sepse uji i pastruar nuk përmban klor, pesticide, metale të rënda, komponime organike, viruse dhe baktere.
 • dhe me një produktivitet të tillë, ka ujë të mjaftueshëm për të gjithë.

PAJISJET JUAJ NUK JANË NË RREZIK

 • nuk ka më shkallë, që do të thotë se pajisja do të funksionojë për një kohë shumë të gjatë
 • do të mund të përdorni gjithashtu 50% më pak kimikate shtëpiake dhe detergjentë për lavastovilje

3 FAZA KRYESORE TË PASTRIMIT:

 • filtrimi paraprak – siguron heqjen e të gjitha papastërtive mekanike, klorit aktiv, përbërjeve klor organike, si dhe substancave organike natyrore.
 • pastrimi i membranës (elementi i osmozës së kundërt Ecosoft) – heq deri në 99,8% të papastërtive të tretura, si dhe viruset dhe bakteret
 • për të rregulluar shijen dhe aromën, uji i pastruar i nënshtrohet pas-purifikimit me karbon të aktivizuar me karbon Chemviron

TIPARET KRYESORE

 • Ujë i pastër për një kafene, restorant, fabrikë birre
 • Mbrojtja e pajisjeve, shije e përmirësuar e pijeve dhe pjatave, akull transparent, pjata me shkëlqim
 • Punon pa rezervuar magazinimi
 • Tregues i zëvendësimit të filtrave
 • Dizajn kompakt