Sistem Filtrimi RO Robust 1500
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sistem Filtrimi RO Robust 1500

Available:Në gjëndje
176,000 Lek
Image
Secure

Sistem Filtrimi RO Robust 1500

Linja Ecosoft RObust e filtrave me osmozë të kundërt është mjaftueshëm ujë i pastër dhe i sigurt për të gjitha nevojat: nga gatimi dhe pirja tek uji i pijshëm i shijshëm për mysafirët dhe stafin.

Ne kemi kombinuar teknologji të cilësisë së lartë të trajtimit të ujit, dizajn modern dhe dimensione kompakte.

ECOSOFT ROBUST ËSHTË NJË ZGJIDHJE IDEALE PËR HORECA

USHQIMI DHE PIJET JANË EDHE MË TË SHIJSHME

 • sepse uji i pastruar nuk përmban klor, pesticide, metale të rënda, komponime organike, viruse dhe baktere
 • dhe me një produktivitet të tillë, do të ketë ujë të mjaftueshëm për të gjithë

PAJISJET TUAJA NUK JANE NE RREZIK

 • nuk ka më shkallë, që do të thotë se pajisjet do të funksionojnë për një kohë shumë të gjatë
 • do të mund të përdorni gjithashtu 50% më pak kimikate shtëpiake dhe detergjente për pjatalarëse

SI FUNKSIONON FILTRI?

 • Teknologjia e njohur tashmë e osmozës së kundërt, e cila largon sa më shumë papastërtitë e dëmshme (deri në 99.8%), është përgjegjëse për cilësinë e ujit. Dhe gjithçka falë faktit se elementi kryesor i filtrave të tillë është një membranë që lejon të kalojnë vetëm molekulat e ujit, duke mbajtur të gjitha papastërtitë, viruset dhe bakteret.
 • Dhe për shijen natyrale të ujit, sigurohet faza përfundimtare e pastrimit – një fishek me qymyr kokosi, falë të cilit uji ka një shije të ëmbël.

MODELI I RI ROBUST 1500ECO

 • Filtri i osmozës së kundërt kompakt, me performancë të lartë dhe ekonomik. Me një filtër të tillë, ju mund të merrni ujë të pastër dhe të sigurt për pije dhe gatim.

TIPARET KRYESORE

 • Kompakt
 • Produktive / 90 l/h për shkak të një pompe të fuqishme
 • Ekonomike / Konvertimi 60-65%
 • Çmimi i arsyeshëm
 • Ujë i pastër për një kafene apo restorant

 

Sistem Filtrimi RO Robust 1500

Linja Ecosoft RObust e filtrave me osmozë të kundërt është mjaftueshëm ujë i pastër dhe i sigurt për të gjitha nevojat: nga gatimi dhe pirja tek uji i pijshëm i shijshëm për mysafirët dhe stafin.

Ne kemi kombinuar teknologji të cilësisë së lartë të trajtimit të ujit, dizajn modern dhe dimensione kompakte.

ECOSOFT ROBUST ËSHTË NJË ZGJIDHJE IDEALE PËR HORECA

USHQIMI DHE PIJET JANË EDHE MË TË SHIJSHME

 • sepse uji i pastruar nuk përmban klor, pesticide, metale të rënda, komponime organike, viruse dhe baktere
 • dhe me një produktivitet të tillë, do të ketë ujë të mjaftueshëm për të gjithë

PAJISJET TUAJA NUK JANE NE RREZIK

 • nuk ka më shkallë, që do të thotë se pajisjet do të funksionojnë për një kohë shumë të gjatë
 • do të mund të përdorni gjithashtu 50% më pak kimikate shtëpiake dhe detergjente për pjatalarëse

SI FUNKSIONON FILTRI?

 • Teknologjia e njohur tashmë e osmozës së kundërt, e cila largon sa më shumë papastërtitë e dëmshme (deri në 99.8%), është përgjegjëse për cilësinë e ujit. Dhe gjithçka falë faktit se elementi kryesor i filtrave të tillë është një membranë që lejon të kalojnë vetëm molekulat e ujit, duke mbajtur të gjitha papastërtitë, viruset dhe bakteret.
 • Dhe për shijen natyrale të ujit, sigurohet faza përfundimtare e pastrimit – një fishek me qymyr kokosi, falë të cilit uji ka një shije të ëmbël.

MODELI I RI ROBUST 1500ECO

 • Filtri i osmozës së kundërt kompakt, me performancë të lartë dhe ekonomik. Me një filtër të tillë, ju mund të merrni ujë të pastër dhe të sigurt për pije dhe gatim.

TIPARET KRYESORE

 • Kompakt
 • Produktive / 90 l/h për shkak të një pompe të fuqishme
 • Ekonomike / Konvertimi 60-65%
 • Çmimi i arsyeshëm
 • Ujë i pastër për një kafene apo restorant