Sistem Filtrimi RO Pure Balance ECOSOFT
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sistem Filtrimi RO Pure Balance ECOSOFT

Available:Në gjëndje
80,900 Lek
Image
Secure

Sistem Filtrimi RO Pure Balance ECOSOFT

 • Sistem Filtrimi RO Pure Balance Mineralizimi ECOSOFT 280 l / ditë me membranë Dow Filmtec.
 • Sistemi ka një filtër me përmbajtje mineralesh si: kalcium, magnez e cila garanton balancën perfekte për trupin e njeriut.
 • Një kombinim i proceseve natyrore dhe teknologjive të krijuara nga ne.
 • Teknologjia e ekuilibrit – balanca e mineraleve të kalciumit dhe magnezit e bën ujin freskues, të shijshëm dhe të dobishëm.
 • Teknologjia e gjelbër AquaGreen, falë së cilës filtri është bërë ekonomik dhe ekologjik
 • kursen 20,000 litra ujë në vit*
 • kartucët do të zgjasin dy herë më shumë* — vetëm 2 shërbime në vit
 • Teknologjia e osmozës së kundërt garanton sigurinë e ujit – edhe fëmijët e vegjël mund ta pinë atë.

SHTOJINI JETË SUAJ SHIJE DHE REHATI ME P’URE BALANCE ECOSOFT

TIPARET KRYESORE

 • Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%
 • Punon pa energji elektrike
 • Uje freskues , i shijshem dhe i shendetshem fale ekuilibrit te mineraleve te kalciumit dhe magnezit
 • Vetem 2 sherbime ne vit

Sistem Filtrimi RO Pure Balance ECOSOFT

 • Sistem Filtrimi RO Pure Balance Mineralizimi ECOSOFT 280 l / ditë me membranë Dow Filmtec.
 • Sistemi ka një filtër me përmbajtje mineralesh si: kalcium, magnez e cila garanton balancën perfekte për trupin e njeriut.
 • Një kombinim i proceseve natyrore dhe teknologjive të krijuara nga ne.
 • Teknologjia e ekuilibrit – balanca e mineraleve të kalciumit dhe magnezit e bën ujin freskues, të shijshëm dhe të dobishëm.
 • Teknologjia e gjelbër AquaGreen, falë së cilës filtri është bërë ekonomik dhe ekologjik
 • kursen 20,000 litra ujë në vit*
 • kartucët do të zgjasin dy herë më shumë* — vetëm 2 shërbime në vit
 • Teknologjia e osmozës së kundërt garanton sigurinë e ujit – edhe fëmijët e vegjël mund ta pinë atë.

SHTOJINI JETË SUAJ SHIJE DHE REHATI ME P’URE BALANCE ECOSOFT

TIPARET KRYESORE

 • Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%
 • Punon pa energji elektrike
 • Uje freskues , i shijshem dhe i shendetshem fale ekuilibrit te mineraleve te kalciumit dhe magnezit
 • Vetem 2 sherbime ne vit