Sistem Filtrimi RO Pure Alkafuse ECOSOFT
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sistem Filtrimi RO Pure Alkafuse ECOSOFT

Available:Në gjëndje
80,900 Lek
Image
Secure

Sistem Filtrimi RO Pure Alkafuse ECOSOFT

SHTOJINI JETËS SUAJ SHIJE DHE REHATI ME P’URE ALKAFUSE

 • Një kombinim i proceseve natyrore dhe teknologjive të krijuara nga ne.
 • Ujë i shijshëm alkalik me një nivel të lartë pH.
 • Teknologjia e gjelbër AquaGreen, falë së cilës filtri është bërë ekonomik dhe ekologjik.
 • kursen 20,000 litra ujë në vit*
 • Kartucët do të zgjasin dy herë më shumë* — vetëm 2 shërbime në vit.

TIPARET KRYESORE

 • Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%
 • Punon pa energji elektrike
 • Ujë alkaline i pastruar i shijshëm dhe i shëndetshëm (pH > 8.5)
 • Vetëm 2 shërbime në vit

Sistem Filtrimi RO Pure Alkafuse ECOSOFT

SHTOJINI JETËS SUAJ SHIJE DHE REHATI ME P’URE ALKAFUSE

 • Një kombinim i proceseve natyrore dhe teknologjive të krijuara nga ne.
 • Ujë i shijshëm alkalik me një nivel të lartë pH.
 • Teknologjia e gjelbër AquaGreen, falë së cilës filtri është bërë ekonomik dhe ekologjik.
 • kursen 20,000 litra ujë në vit*
 • Kartucët do të zgjasin dy herë më shumë* — vetëm 2 shërbime në vit.

TIPARET KRYESORE

 • Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%
 • Punon pa energji elektrike
 • Ujë alkaline i pastruar i shijshëm dhe i shëndetshëm (pH > 8.5)
 • Vetëm 2 shërbime në vit