Shishe termus Ecosoft
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Shishe termus Ecosoft

Available:Në gjëndje
2,000 Lek
Image
Secure
𝗞𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗶𝗺𝗶 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗸𝘁 𝗽𝗲𝗿 𝗻𝗷𝗲 𝗿𝗿𝘂𝗴𝗲 𝘁𝗲 𝗴𝗷𝗮𝘁𝗲 𝘂𝗱𝗵𝗲𝘁𝗶𝗺𝗶
💦𝐒𝐡𝐢𝐬𝐡𝐣𝐚 𝐓𝐞𝐫𝐦𝐮𝐬 Ecosoft,𝘱𝘦𝘳 𝘬𝘰𝘯𝘴𝘶𝘮𝘢𝘵𝘰𝘳𝘦 𝘵𝘦 𝘤𝘪𝘭𝘦𝘵 𝘬𝘦𝘳𝘬𝘰𝘫𝘯𝘦 𝘻𝘨𝘫𝘪𝘥𝘩𝘫𝘦 𝘱𝘦𝘳 𝘴𝘧𝘪𝘥𝘢𝘵 𝘦 𝘥𝘪𝘵𝘦𝘴 𝘵𝘦 𝘯𝘫𝘦 𝘫𝘦𝘵𝘦 𝘢𝘬𝘵𝘪𝘷𝘦.
Shishja vjen ne versionin: 0.5 L

🖇𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐟𝐢𝐤𝐚𝐭 𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐤𝐭𝐢𝐭:
-Ruan ftohtesine e lengjeve deri ne 48 ore
-Ruan ngrohtesine e lengjeve deri ne 24 ore
-Nuk permban apo transferon aroma;
-Shume e forte dhe rezistente
-Nuk cliron toksina apo kimikate te cilat jane te demshme per shendetin.
𝗞𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗶𝗺𝗶 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗸𝘁 𝗽𝗲𝗿 𝗻𝗷𝗲 𝗿𝗿𝘂𝗴𝗲 𝘁𝗲 𝗴𝗷𝗮𝘁𝗲 𝘂𝗱𝗵𝗲𝘁𝗶𝗺𝗶
💦𝐒𝐡𝐢𝐬𝐡𝐣𝐚 𝐓𝐞𝐫𝐦𝐮𝐬 Ecosoft,𝘱𝘦𝘳 𝘬𝘰𝘯𝘴𝘶𝘮𝘢𝘵𝘰𝘳𝘦 𝘵𝘦 𝘤𝘪𝘭𝘦𝘵 𝘬𝘦𝘳𝘬𝘰𝘫𝘯𝘦 𝘻𝘨𝘫𝘪𝘥𝘩𝘫𝘦 𝘱𝘦𝘳 𝘴𝘧𝘪𝘥𝘢𝘵 𝘦 𝘥𝘪𝘵𝘦𝘴 𝘵𝘦 𝘯𝘫𝘦 𝘫𝘦𝘵𝘦 𝘢𝘬𝘵𝘪𝘷𝘦.
Shishja vjen ne versionin: 0.5 L

🖇𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐟𝐢𝐤𝐚𝐭 𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐤𝐭𝐢𝐭:
-Ruan ftohtesine e lengjeve deri ne 48 ore
-Ruan ngrohtesine e lengjeve deri ne 24 ore
-Nuk permban apo transferon aroma;
-Shume e forte dhe rezistente
-Nuk cliron toksina apo kimikate te cilat jane te demshme per shendetin.