Shatof Incaso Kludi Bozz KL-389990576
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Shatof Incaso Kludi Bozz KL-389990576

Available:Në gjëndje
16,500 Lek
Image
Secure

Shatof Incaso Kludi Bozz KL-389990576

 • Shatof incaso e familjes Bozz nga marka Kludi.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht .
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Seria:

Bozz

Kodi:

KL-389990576

Materiali I jashtem:

Tunxh i kromuar

Montimi:

Incaso

Kontrolli:

Leve e vetme

Pajisjet:

Zorre dushi, mbajtëse e kokës së dushit

Kontroll i temperatures:

 Po

Lidhja me rrjetin:

G 1/2

Ngjyra:

E kromuar

Garancia

 5 vjet

 

Permasat

Gjatesia (ne mm)

70 mm

Gjeresia (ne mm):

100 mm

Gjatesia e zorres se dushit (ne mm):

1250 mm

Shatof Incaso Kludi Bozz KL-389990576

 • Shatof incaso e familjes Bozz nga marka Kludi.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht .
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Seria:

Bozz

Kodi:

KL-389990576

Materiali I jashtem:

Tunxh i kromuar

Montimi:

Incaso

Kontrolli:

Leve e vetme

Pajisjet:

Zorre dushi, mbajtëse e kokës së dushit

Kontroll i temperatures:

 Po

Lidhja me rrjetin:

G 1/2

Ngjyra:

E kromuar

Garancia

 5 vjet

 

Permasat

Gjatesia (ne mm)

70 mm

Gjeresia (ne mm):

100 mm

Gjatesia e zorres se dushit (ne mm):

1250 mm