Shatof Incaso Kludi Bozz KL-389990576
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-20%
Shatof Incaso Kludi Bozz KL-389990576

Shatof Incaso Kludi Bozz KL-389990576

Available:Në gjëndje
13,200 Lek 16,500 Lek
Image
Secure

Shatof Incaso Kludi Bozz KL-389990576

 • Shatof incaso e familjes In Cool nga marka GRB.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht .
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.

Informacione teknike

Marka:

GRB 

Origjina:

Spanja 

Seria:

In Cool 

Kodi:

GRBINC-90107000

Materiali i jashtem:

Tunxh i kromuar

Montimi:

Incaso

Kontrolli:

Doreze me mekanizem te jashtem 

Pajisjet:

Zorre dushi, mbajtëse e kokës së dushit

Kontroll i temperatures:

 Po

Lidhja me rrjetin:

G 1/2

Ngjyra:

E kromuar

Garancia:

5 vjet

 

Permasat

Gjatesia (ne cm):

37 cm

Gjeresia (ne cm):

31 cm

Lartesia (ne cm):

9 cm

Shatof Incaso Kludi Bozz KL-389990576

 • Shatof incaso e familjes In Cool nga marka GRB.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht .
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.

Informacione teknike

Marka:

GRB 

Origjina:

Spanja 

Seria:

In Cool 

Kodi:

GRBINC-90107000

Materiali i jashtem:

Tunxh i kromuar

Montimi:

Incaso

Kontrolli:

Doreze me mekanizem te jashtem 

Pajisjet:

Zorre dushi, mbajtëse e kokës së dushit

Kontroll i temperatures:

 Po

Lidhja me rrjetin:

G 1/2

Ngjyra:

E kromuar

Garancia:

5 vjet

 

Permasat

Gjatesia (ne cm):

37 cm

Gjeresia (ne cm):

31 cm

Lartesia (ne cm):

9 cm