Set dushi GRB Kit
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-49%
Set dushi GRB Kit

Set dushi GRB Kit

Available:Në gjëndje
4,000 Lek 7,990 Lek
Image
Secure

Set dushi koke+ zorre + suport GRB Kit GRBKD-05040003

 • Dush dore nga marka e mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • Set dushi GRB Kit i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe i sigurt në të njëjtën kohë i Set dushi GRB Kit ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Seria

 Kit

Kodi

 GRBKD-05040003

Materiali

 Krom

Ngjyra 

 E kromuar

Funksione

 2 funksione

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia e kokes

 12 cm


Set dushi koke+ zorre + suport GRB Kit GRBKD-05040003

 • Dush dore nga marka e mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • Set dushi GRB Kit i lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe i sigurt në të njëjtën kohë i Set dushi GRB Kit ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Seria

 Kit

Kodi

 GRBKD-05040003

Materiali

 Krom

Ngjyra 

 E kromuar

Funksione

 2 funksione

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia e kokes

 12 cm