Sensor i levizjes Horoz Tucson
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
  • KATALOG NDIÇIMI
  • SASITE E FUNDIT OFERTA
  • OFERTAT
  • EGLO
  • NDRICUES
  • ECOSOFT
  • ELEKTRIKE
  • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
  • HIDROSANITARE
  • TRAJTUES AJRI
  • electro-track-order-icon
  • TRANSPORT FALAS
  • electro-return-icon
  • MUNDESI KTHIMI
  • electro-payment
  • PAGUAJ
    NE DORE
  • electro-brands-icon
  • VETEM BRENDE
    TOP
Latest Products

Sensor i levizjes Horoz Tucson

Available:Në gjëndje
1,400 Lek
Image
Secure

Sensor i levizjes Horoz Tucson

  • Sensor i levizjes Horoz Tucson – i rrotullueshëm me rregullim të shkallës së ndriçimit LUX. 
  • Ngarkesa maksimale deri në 800 W. 
  • Projektuar për të zbuluar objektet në lëvizje në fushën e veprimit dhe për të ndezur automatikisht ndriçimin.
  • Shkalla e rregullueshme e nivelit të ndriçimit në fushën e veprimit, aftësia për të ndryshuar këndin e prirjes në dy plane.

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

088-001-0009

Familja

Tucson

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike / E bardhe

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V / 50-60 Hz

Fuqia

Maks. 800 W

Distanca e zbulimit

Maks. 12 m (<24°C)

Shpejtesia e levizjes

0,6 - 1,5 m/s

Kendi i levizjes

180°

Drite ambjenti

<3-2000 Lux (i rregullueshëm)

Vonesa ne kohe

Min. 10±3 sek, Max 15±2 min

Shkalla e mbrojtjes

IP20

Lartesia e instalimit

1,8 - 2,5 m
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesi

8 cm

Gjeresi:

6.5 cm

 

Sensor i levizjes Horoz Tucson

  • Sensor i levizjes Horoz Tucson – i rrotullueshëm me rregullim të shkallës së ndriçimit LUX. 
  • Ngarkesa maksimale deri në 800 W. 
  • Projektuar për të zbuluar objektet në lëvizje në fushën e veprimit dhe për të ndezur automatikisht ndriçimin.
  • Shkalla e rregullueshme e nivelit të ndriçimit në fushën e veprimit, aftësia për të ndryshuar këndin e prirjes në dy plane.

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

088-001-0009

Familja

Tucson

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike / E bardhe

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V / 50-60 Hz

Fuqia

Maks. 800 W

Distanca e zbulimit

Maks. 12 m (<24°C)

Shpejtesia e levizjes

0,6 - 1,5 m/s

Kendi i levizjes

180°

Drite ambjenti

<3-2000 Lux (i rregullueshëm)

Vonesa ne kohe

Min. 10±3 sek, Max 15±2 min

Shkalla e mbrojtjes

IP20

Lartesia e instalimit

1,8 - 2,5 m
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesi

8 cm

Gjeresi:

6.5 cm