Sensor i levizjes Horoz Megane
Sensor i levizjes Horoz Megane
Sensor i levizjes Horoz Megane
Sensor i levizjes Horoz Megane

Sensor i levizjes Horoz Megane

1,600 Lek
Sale
Sensor i levizjes Horoz Megane Sensor i levizjes Horoz Megane– i rrotullueshëm me rregullim të shkallës së ndriçimit LUX.  Ngarkesa maksimale deri në 800 W.  Projektuar për të zbuluar objektet në lëvizje në fushën e veprimit dhe për të ndezur automatikisht ndriçimin. Shkalla e rregullueshme e nivelit të ndriçimit në...

Instock

Përshkrimi

Sensor i levizjes Horoz Megane

  • Sensor i levizjes Horoz Megane– i rrotullueshëm me rregullim të shkallës së ndriçimit LUX. 
  • Ngarkesa maksimale deri në 800 W. 
  • Projektuar për të zbuluar objektet në lëvizje në fushën e veprimit dhe për të ndezur automatikisht ndriçimin.
  • Shkalla e rregullueshme e nivelit të ndriçimit në fushën e veprimit, aftësia për të ndryshuar këndin e prirjes në dy plane.

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

088-001-0008

Familja

Megane

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike / E bardhe

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V / 50-60 Hz

Fuqia

Max 1200 W (llambë inkandeshente)

Distanca e zbulimit

Max 12 m (<24°C)

Shpejtesia e levizjes

0,6 - 1,5 m/s

Kendi i levizjes

180°

Drite ambjenti

<3-2000 Lux (i rregullueshëm)

Vonesa ne kohe

Min. 10±3sek, Maks. 7±2 min

Shkalla e mbrojtjes

IP65

Lartesia e instalimit

2.2 - 4.0 m
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesi

8 cm

Gjeresi:

5 cm

Lartesi:

12 cm

 

Artikuj të lidhur