Salishent GRB Classical-Kollone
Salishent GRB Classical-Kollone
Salishent GRB Classical-Kollone

Salishent GRB Classical-Kollone

70,100 Lek
140,000 Lek
Salishent GRB Classical-Kollone Thermo GRBCL1866-128190 Salishent nga marka e mirënjohur GRB. Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi,...

Instock

Përshkrimi

Salishent GRB Classical-Kollone Thermo GRBCL1866-128190
  • Salishent nga marka e mirënjohur GRB.
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

SPANJE

Materiali i jashtëm:

Metal krom

Përfshihet kokë dushi:

Po

Gjatësia e tubit të dushit:

17 cm

Buton sigurie (38'):

PO

Termostat:

PO

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Rregullues lartësisë:

PO

Garancia

5 VJET

 

Përmasat

Lartësia (në cm):

80-111 cm

Diametri i kokës (në cm):

20cm

Diametri i tubit (në cm):

2.8cm

Artikuj të lidhur