Salishent Dushi Pure Style KLUDI
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Salishent Dushi Pure Style KLUDI

Available:Në gjëndje
170,000 Lek
Image
Secure
Salishent Dushi Pure Style KLUDI
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • I lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Sistemi i dushit të dyfishtë të termostatit DN 15.
 • Doreza e kontrollit të temperaturës me pajisje sigurie për ujë të nxehtë 40°C.
 • Zorra KLUDI SUPARAFLEX SILVER 6107205-00.
 • shpejtësia e prurjes 17 l/min në 3 bar.
 • Me dush dore KLUDI LOGO CL 1S 6450005-00.
 • shpejtësia e prurjes 14 l/min në 3 bar.
 • prizë dushi G 1/2.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Kodi:

8020091

Materiali I jashtem:

Metal krom 

Perfshihet koke dushi:

Po

Buton sigurie (40'):

PO

Termostat:

PO

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Rregullues lartesise:

PO

Garancia:

5 Vjet

 

Përmasat

Lartesia (ne cm):

115.5 cm

Diametri i kokes (ne cm):

40 cm

Salishent Dushi Pure Style KLUDI
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • I lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Sistemi i dushit të dyfishtë të termostatit DN 15.
 • Doreza e kontrollit të temperaturës me pajisje sigurie për ujë të nxehtë 40°C.
 • Zorra KLUDI SUPARAFLEX SILVER 6107205-00.
 • shpejtësia e prurjes 17 l/min në 3 bar.
 • Me dush dore KLUDI LOGO CL 1S 6450005-00.
 • shpejtësia e prurjes 14 l/min në 3 bar.
 • prizë dushi G 1/2.

Informacione teknike

Marka:

KLUDI

Origjina:

Gjermani

Kodi:

8020091

Materiali I jashtem:

Metal krom 

Perfshihet koke dushi:

Po

Buton sigurie (40'):

PO

Termostat:

PO

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Rregullues lartesise:

PO

Garancia:

5 Vjet

 

Përmasat

Lartesia (ne cm):

115.5 cm

Diametri i kokes (ne cm):

40 cm