Salishent dushi GRB Kala
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-18%
Salishent-dushi-GRB-Kala
Salishent-dushi-GRB-Kala

Salishent dushi GRB Kala

Available:Në gjëndje
68,500 Lek 83,900 Lek
Image
Secure

Salishent dushi GRB Kala GRBKBK-60449602

 • Salishent dushi GRB Kala mikser termostatik muri , me dush dore
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje me fishek metalik kundër gëlqeres
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

 GRB

Origjina:

 SPANJE

Seria:

 Kala

Kodi:

 GRBKBK-60449602

Materiali I jashtem:

 Metal krom

Lloji salishentit:

 Termostatik

Perfshihet koke dushi:

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel:

 17 cm

Buton sigurie (38'):

 PO

Termostat:

 PO

Lidhja me rrjetin:

 1/2"

Rregullues lartesise:

 PO

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normes:

 EN ISO 3822

Garancia:

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia e kolones (ne cm):

 96 cm

Permasat e kokes (ne cm):

 25-25cm

Diametri i tubit (ne cm):

 1.5cm

Gjatesia tubit (ne cm):

 170 cm 

Salishent dushi GRB Kala GRBKBK-60449602

 • Salishent dushi GRB Kala mikser termostatik muri , me dush dore
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje me fishek metalik kundër gëlqeres
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

 GRB

Origjina:

 SPANJE

Seria:

 Kala

Kodi:

 GRBKBK-60449602

Materiali I jashtem:

 Metal krom

Lloji salishentit:

 Termostatik

Perfshihet koke dushi:

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel:

 17 cm

Buton sigurie (38'):

 PO

Termostat:

 PO

Lidhja me rrjetin:

 1/2"

Rregullues lartesise:

 PO

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normes:

 EN ISO 3822

Garancia:

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia e kolones (ne cm):

 96 cm

Permasat e kokes (ne cm):

 25-25cm

Diametri i tubit (ne cm):

 1.5cm

Gjatesia tubit (ne cm):

 170 cm