Riparime emergjente LOCTITE SI 5075 RD, 4.27m
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Riparime emergjente LOCTITE SI 5075 RD, 4.27m

Available:Në gjëndje
2,100 Lek
Image
Secure
LOCTITE SI 5075
• Veshje jo e ngjitshme, që
shkrihet automatikisht,
shumëpërdorimshe.
• Rezistent ndaj ujit të kripur,
karburanteve dhe acideve.
• Elastik, shtrihet deri në 3 herë
gjatësinë e vet.
• Izolon në moment.
• Rezistenca elastike 50kg/cm².
• Rezistent ndaj rrezeve ultraviolet
(UV).
• Forcë dielektrike deri në 400
volt për milje.
LOCTITE SI 5075
• Veshje jo e ngjitshme, që
shkrihet automatikisht,
shumëpërdorimshe.
• Rezistent ndaj ujit të kripur,
karburanteve dhe acideve.
• Elastik, shtrihet deri në 3 herë
gjatësinë e vet.
• Izolon në moment.
• Rezistenca elastike 50kg/cm².
• Rezistent ndaj rrezeve ultraviolet
(UV).
• Forcë dielektrike deri në 400
volt për milje.