Peshore Elektronike
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Peshore Elektronike

Available:Në gjëndje
2,800 Lek
Image
Secure
Style Sense Compact 200 Black Edition një dizajn të modës me cilësi të lartë. Me dizajnin e saj kompakt, tepër të hollë, nuk është vetëm e lehtë për tu ruajtur kudo por një përshtatje ideale për banjo më të vogla. Dhe komoditeti i tij praktik është i qartë për tu parë! Shifrat e mëdha e bëjnë peshën e trupit të lehtë për tu lexuar. Ekrani ndizet  shpejt sapo shkelni në platformën e saj të qelqit të sigurisë së lartë dhe fiket përsëri automatikisht pas peshimit. Kjo e bën atë të kursejë energji dhe garanton përdorim të zgjatur të baterive, të cilat janë të përfshira.

Style Sense Compact 200 Black Edition një dizajn të modës me cilësi të lartë. Me dizajnin e saj kompakt, tepër të hollë, nuk është vetëm e lehtë për tu ruajtur kudo por një përshtatje ideale për banjo më të vogla. Dhe komoditeti i tij praktik është i qartë për tu parë! Shifrat e mëdha e bëjnë peshën e trupit të lehtë për tu lexuar. Ekrani ndizet  shpejt sapo shkelni në platformën e saj të qelqit të sigurisë së lartë dhe fiket përsëri automatikisht pas peshimit. Kjo e bën atë të kursejë energji dhe garanton përdorim të zgjatur të baterive, të cilat janë të përfshira.