Perde Dushi Wainscott Spirella

2,730 Lek
Sale
Perde Dushi Wainscott Spirella 17481 Perde Dushi Wainscott Spirella e cila përshtatet shumë mirë me çdo ambjent tualeti. Me një dizajn të bukur dhe modern, E papërshkueshme duke e bërë rezistente dhe të qëndrueshme ndaj ujit. Shtojini tualetit tuaj një produkt praktik dhe cilësor! Informacione teknike Marka: SPIRELLA Origjina: ZVICER Familja: WAINSCOTT Kodi: 17481 Materiali: Tekstil...

Instock

Përshkrimi

Perde Dushi Wainscott Spirella 17481

  • Perde Dushi Wainscott Spirella e cila përshtatet shumë mirë me çdo ambjent tualeti.
  • Me një dizajn të bukur dhe modern,
  • E papërshkueshme duke e bërë rezistente dhe të qëndrueshme ndaj ujit.
  • Shtojini tualetit tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka:

SPIRELLA

Origjina:

ZVICER

Familja:

WAINSCOTT

Kodi:

17481

Materiali:

Tekstil

Rezistente ndaj ujit:

PO

Mekanizem:

JO

Ngjyra:

Blu/ E kuqe

Garancia:

1 Vit


Përmasat

Gjeresia (ne cm):

180 cm

Lartesia (ne cm):

200 cm

Artikuj të lidhur