Perde Dushi Sag Spirella

2,980 Lek
Sale
Perde Dushi Sag Spirella 17496 Perde Dushi Sag Spirella e cila përshtatet shumë mirë me çdo ambjent tualeti. Me një dizajn të bukur dhe modern. E papërshkueshme duke e bërë rezistente dhe të qëndrueshme ndaj ujit. Shtojini tualetit tuaj një produkt praktik dhe cilësor! Informacione teknike Marka: SPIRELLA Origjina: ZVICER Familja: SAG Kodi: 15174 Materiali:...

Instock

Përshkrimi

Perde Dushi Sag Spirella 17496

  • Perde Dushi Sag Spirella e cila përshtatet shumë mirë me çdo ambjent tualeti.
  • Me një dizajn të bukur dhe modern.
  • E papërshkueshme duke e bërë rezistente dhe të qëndrueshme ndaj ujit.
  • Shtojini tualetit tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka:

SPIRELLA

Origjina:

ZVICER

Familja:

SAG

Kodi:

15174

Materiali:

100% Poliester

Rezistente ndaj ujit:

PO

Veshje antibakteriale:

PO

Mekanizem:

JO

Larje:

40°C

Ngjyra:

Blu/ E kuq

Garancia:

1 Vit


Përmasat

Gjeresia (ne cm):

180 cm

Lartesia (ne cm):

200 cm

Artikuj të lidhur