Pasqyrë me dritë LED Eglo 99838 Buenavista 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Pasqyrë me dritë LED Eglo 99838 Buenavista 1

Available:Në gjëndje
19,000 Lek
Image
Secure
Pasqyrë me dritë LED Eglo. Modeli 99838 pjesë e linjës Buenavista 1. Një pasqyrë mjaft cilsore, moderne dhe tepër elegante me një dizain tepër të thjeshtë e cila bën të mundur që kjo pasqyrë të vendoset në çdo ambient të shtëpisë që ju dëshironi. Ajo që rrit personalitetin dhe karakterin e saj është padyshim prania e LED që shkon përgjatë gjithë perimetrit të pasqyrës, duke krijuar një atmosferë delikate dhe një dritë të butë ideale për ndriçim diskret me një shije të rafinuar. Materiali çelik me ngjyrë argjend.

Përmasat
Lartësia (në mm) 700
Gjatësia (në mm) 500
Pjesa e zgjatur (në mm) 30

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë  (mbrojtje ndaj lagështirës) : IP44
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Fuqia e driçimit 15,7W
Ndriçimi LED

Pasqyrë me dritë LED Eglo. Modeli 99838 pjesë e linjës Buenavista 1. Një pasqyrë mjaft cilsore, moderne dhe tepër elegante me një dizain tepër të thjeshtë e cila bën të mundur që kjo pasqyrë të vendoset në çdo ambient të shtëpisë që ju dëshironi. Ajo që rrit personalitetin dhe karakterin e saj është padyshim prania e LED që shkon përgjatë gjithë perimetrit të pasqyrës, duke krijuar një atmosferë delikate dhe një dritë të butë ideale për ndriçim diskret me një shije të rafinuar. Materiali çelik me ngjyrë argjend.

Përmasat
Lartësia (në mm) 700
Gjatësia (në mm) 500
Pjesa e zgjatur (në mm) 30

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë  (mbrojtje ndaj lagështirës) : IP44
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Fuqia e driçimit 15,7W
Ndriçimi LED