Parafiltra Ecosoft
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Parafiltra Ecosoft

Available:Në gjëndje
14,900 Lek
Image
Secure

Gota të bardha për presion të lartë të ujit që shërbejnë për vendosjen e parafiltrit Ecosoft.

Menduar për trajtimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtitë që duhen hequr varen nga filtri zëvendësues i instaluar. Filtri është bërë nga polipropilen me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme

Parafiltra karboni  pakëson përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorureve. Përmirson ngjyrën shijen dhe aromën e ujit.  Parafiltra polipropilen Filtri i sedimentit Ecosoft për reduktimin e sedimentëve (rërë, ndryshk, kalcifikime etj.) Parafiltra Rrjete CTO Filtri i CTO Ecosoft për eleminimin e sedimentëve qe mbeten nga faza 1 dhe 2

Gota të bardha për presion të lartë të ujit që shërbejnë për vendosjen e parafiltrit Ecosoft.

Menduar për trajtimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtitë që duhen hequr varen nga filtri zëvendësues i instaluar. Filtri është bërë nga polipropilen me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme

Parafiltra karboni  pakëson përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorureve. Përmirson ngjyrën shijen dhe aromën e ujit.  Parafiltra polipropilen Filtri i sedimentit Ecosoft për reduktimin e sedimentëve (rërë, ndryshk, kalcifikime etj.) Parafiltra Rrjete CTO Filtri i CTO Ecosoft për eleminimin e sedimentëve qe mbeten nga faza 1 dhe 2