Panel Led inkaso Eglo 79324 Salobrena 2
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-50%
Panel Led inkaso Eglo 79324 Salobrena 2
Panel Led inkaso Eglo 79324 Salobrena 2

Panel Led inkaso Eglo 79324 Salobrena 2

Available:Në gjëndje
3,900 Lek 7,900 Lek
Image
Secure
Panel inkaso tip pllafon Eglo. Modeli 79324 Salobrena 2
Një dizajn i thjeshtë, praktik dhe funksional.
I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Ndriçimi LED (i bardhë, natyral), lumen 4200. 
Ndriçuesi është prej alumini dhe plastike, me ngjyrë të bardhë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 50
Gjerësia (në mm) 595
Gjatësia (në mm) 595
 
Informacione teknike:
Fuqia e ndriçimit: 34W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20

Panel inkaso tip pllafon Eglo. Modeli 79324 Salobrena 2 Një dizajn i thjeshtë, praktik dhe funksional. I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Ndriçimi LED (i bardhë, natyral), lumen 4200.  Ndriçuesi është prej alumini dhe plastike, me ngjyrë të bardhë.   Përmasat: Lartësia (në mm) 50 Gjerësia (në mm) 595 Gjatësia (në mm) 595   Informacione teknike: Fuqia e ndriçimit: 34W Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20