Ndriçues i varur Eglo 49859 Townshend 4
Ndriçues i varur Eglo 49859 Townshend 4
Ndriçues i varur Eglo 49859 Townshend 4

Ndriçues i varur Eglo 49859 Townshend 4

28,500 Lek
Sale
Ndricues i varur Eglo. Modeli 49859 pjesë e koleksionit Townshend 4Ndriçues me temë vintage mjaftë i veçantë dhe shumë i bukur pjesa e traut metalik i ngjyrosur me ngjyrën kafe antike dhe gjithashtu gjashtë llambat e varura për ndriçim, i japin këtij ndriçuesi një pamje të vjetër si një ndriçues i...

Instock

Përshkrimi

Ndricues i varur Eglo. Modeli 49859 pjesë e koleksionit Townshend 4
Ndriçues me temë vintage mjaftë i veçantë dhe shumë i bukur pjesa e traut metalik i ngjyrosur me ngjyrën kafe antike dhe gjithashtu gjashtë llambat e varura për ndriçim, i japin këtij ndriçuesi një pamje të vjetër si një ndriçues i kohës Vikinge. Falë teknikës së tyre të thjeshtë të mbështjelljes, llambat mund të varen në lartësi të ndryshme.
I krijuar për të tërhequr vëmendje ky ndriçues është i përshtatshëm për sallone taverna apo dhe në kuzhinë. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 70
Gjatësia (në mm) 1005
Gjatësia e kanopit (në mm) 400
Gjerësia e kanopit (në mm) 45
Lartësia e kanopit (në mm) 45

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 6X60W

Artikuj të lidhur