Ngjites te menjehershem LOCTITE HY 4090, 50g
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ngjites te menjehershem LOCTITE HY 4090, 50g

Available:Në gjëndje
9,700 Lek
Image
Secure
LOCTITE
4090
• Për aplikime strukturore
ku kërkohet shpejtësi,
mbushje e boshllëqeve
dhe rezistencë
ndaj temperaturave
të larta.
• Për aplikime në
natyrë dhe mjedise ku
kërkohet rezistencë
e shkëlqyer ndaj
lagështirës.
• Për ngjitjen
ematerialeve të cilat i
nënshtrohen goditjeve
dhe tronditjeve të
shpeshta.
LOCTITE
4090
• Për aplikime strukturore
ku kërkohet shpejtësi,
mbushje e boshllëqeve
dhe rezistencë
ndaj temperaturave
të larta.
• Për aplikime në
natyrë dhe mjedise ku
kërkohet rezistencë
e shkëlqyer ndaj
lagështirës.
• Për ngjitjen
ematerialeve të cilat i
nënshtrohen goditjeve
dhe tronditjeve të
shpeshta.